new pashmina

Saturday, May 22, 2010 9:18 PM

NEW PASHMINA
RM10 ONLYY
10 ORG PERTAMA RM8 SAHAJA...
!!
GRAB IT !!
AND U WILL LOVE IT..








shalw update 21/02

Saturday, February 20, 2010 5:20 PM

SHAWLS 2TONE BERMANIK
seriusly lawa dan maniknya sangt2 lah simple lagi2 jika u all punya tudung tu banyak bunga
harganya RM8 sahaja
sama seperti shawls 2tone biasa ye
kainya saperti shawls 2tone biasa tapiii yang ni perbezaan nya bermanik

SM011 - kelabu
(AVAILABLE 1PCS)

SM012 - merah+hitam
(AVAILABLE 2PCS)
SM0013-oren +kuning cair
sold out

YANG NI PULAK TAMBAHAN SHAWLS BERCORAK YE
RM8/PCS
material nya sama seperti shawls yang lain
udah dibentuk dan tidak panas
mudah digosok ye

STS098-jalur coklat
(AVAILABLE 2PCS)
STS 127- merah jambu
(AVAILABLE 1PCS)
STS100-warna koko
(AVAILABLE 1PCS)
STS 667 - merah + biru
(AVAILABLE 1PCS)
STS536-jalur hijau lumut+ coklat
(AVAILABLE 1PCS)

shawls bercorak !!!

5:25 AM

NEW SHAWLS!!!
semua ni harganya RM8 tauuuu.....
kainya mmg senang nak bentuk n xlembut sangt
mmg selesa lah bila pakai
try check gambar dibawah ye
tapi ada yang dah sold out...
jadi tanye dulu ye

SB 6727 - merah hati
(AVAILABLE 1PCS)

SB6728 - biru laut
(AVAILABLE 1PCS)

SB6729 - merah keorenan + kuning dan putih
*warna sebenar tidaklah seterang ini ye
ni sebab kena flash:)
SOLD OUT - NAZURAH

SB6730 - coklat cair sangat simple tapi menawan okeyh
(AVAILABLE 1PCS)
SB6731 - hijau lumut * yang ni tinggai satu je
cepat2
(AVAILABLE 1PCS)

SOLD-haniezah


SB6732 - merah + kelabu
(AVAILABLE 1PCS)


SB6733 - hitam polkadot
SOLD - dayang
sold out

SB6734- biru awan
(AVAILABLE 1PCS)

SB6735 - coklat keperangan(gold)
(AVAILABLE 1PCS)
SB6736 - merah lembut
(AVAILABLE 1PCS)

SB6737 - biru laut
(AVAILABLE 1PCS)

SB6750 - unggu polka dot
(AVAILABLE 1PCS)
SB6738 - unggu berjalur
sold out

SB6739 - hijau pucuk pisang
(AVAILABLE 1PCS)

SB6740 - coklat + pink sangat menawan hehe
sold out

SB6741 - hitam+ kelabu
sold out


SB6745 - biru awan + maroon
(AVAILABLE 1PCS)


shawls 3tone

Wednesday, February 17, 2010 4:30 AM

OK all yang ni shawls 3tone pulak ye...yang ni ada 2 pattern satu jenis garis lurus dan satu lagi jenis yang garis condong2 tu...tapi dua2 cunnn tau....jomm lah rembatsss sementara promosi ni....kain yang ni mmg mudah dibentuk anda just perlu gosok macam biasa je then pakai...taaaddaaa dah cunnss dah...
hanya
RM8/piece


perhatian ye : semua shawls tidak termasuk scarf hitam tu tau...ni sbb xkanlah sis nak pi gosok shawls tu satu2 kan dan maklumlah kepala patung tu licin dan dahinya luas jadi nanti tudung tu xterlatak..korang paham2 lah ye

yang ni jenis garis lurus ye

WL011-merah+kuning+hijau lumut
sold out

sold - nazurah

WL012-gabungan warna kuning+oren+koko
(2 available)
RM8/piece

WL013-hitam+koko+coklat cair
(5 available)
RM8/piece

WL014- oren+kuning+warna salmon2 sikit ehhe
(2 available)
RM8/piece

ok u all ni yang garis condong2 sikit tu harga sama dont worry

WC011-koko+coklat+coklat cair
(2 available)
RM8/piece

WC012- oren+kuning+warna salmon2 sikit ehhe
(2 available)
RM8/piece

WC013-gabungan warna hitam+oren+kuning cair
(3 available)
RM8/piece

WC014-merah hati +kuning+hijau lumut
(3 available)
RM8/piece

2 tone shawls

3:35 AM

SHAWLS 2TONE mmg senang nak bentuk n kain nya sangatlah selesa dipakai...sejuk je
untuk promosi pembukaan ni kami bagi
sehelai RM8
retail price RM15 okeyh

jom apa tunggu lagi rembatss lahhh

TS011-hijau muda
(2 available)
RM8/piece

TS012- ungu tua
(2 available)
RM8 piece

TS013-merah hati
(1 available)
RM8/piece

sold-hafiza
sold-june
sold-nabila

TS014-kelabu kehitaman
(2 available)
RM8/piece

TS015- yang ni punya special warna koko
mmg lawa sngt nampak simple

(2 available)
RM8/piece


TS016- coklat muda
(3 available)
RM8/piece

TS017-pink+biru kehijauan
(3 available)
RM8/piece

so apa lagi jom lah rembattsss
if u all beli lebih dari 5helai kami akan bagi free pos laju

mintak perhatian ye semua!!

kesemua didalam blog ini adalah shawls biasa ye bukan nya tudung macam tudung ct tu tau....jgn salah anggap