2 tone shawls

Wednesday, February 17, 2010 3:35 AM

SHAWLS 2TONE mmg senang nak bentuk n kain nya sangatlah selesa dipakai...sejuk je
untuk promosi pembukaan ni kami bagi
sehelai RM8
retail price RM15 okeyh

jom apa tunggu lagi rembatss lahhh

TS011-hijau muda
(2 available)
RM8/piece

TS012- ungu tua
(2 available)
RM8 piece

TS013-merah hati
(1 available)
RM8/piece

sold-hafiza
sold-june
sold-nabila

TS014-kelabu kehitaman
(2 available)
RM8/piece

TS015- yang ni punya special warna koko
mmg lawa sngt nampak simple

(2 available)
RM8/piece


TS016- coklat muda
(3 available)
RM8/piece

TS017-pink+biru kehijauan
(3 available)
RM8/piece

so apa lagi jom lah rembattsss
if u all beli lebih dari 5helai kami akan bagi free pos laju

0 comments:

mintak perhatian ye semua!!

kesemua didalam blog ini adalah shawls biasa ye bukan nya tudung macam tudung ct tu tau....jgn salah anggap