shawls 3tone

Wednesday, February 17, 2010 4:30 AM

OK all yang ni shawls 3tone pulak ye...yang ni ada 2 pattern satu jenis garis lurus dan satu lagi jenis yang garis condong2 tu...tapi dua2 cunnn tau....jomm lah rembatsss sementara promosi ni....kain yang ni mmg mudah dibentuk anda just perlu gosok macam biasa je then pakai...taaaddaaa dah cunnss dah...
hanya
RM8/piece


perhatian ye : semua shawls tidak termasuk scarf hitam tu tau...ni sbb xkanlah sis nak pi gosok shawls tu satu2 kan dan maklumlah kepala patung tu licin dan dahinya luas jadi nanti tudung tu xterlatak..korang paham2 lah ye

yang ni jenis garis lurus ye

WL011-merah+kuning+hijau lumut
sold out

sold - nazurah

WL012-gabungan warna kuning+oren+koko
(2 available)
RM8/piece

WL013-hitam+koko+coklat cair
(5 available)
RM8/piece

WL014- oren+kuning+warna salmon2 sikit ehhe
(2 available)
RM8/piece

ok u all ni yang garis condong2 sikit tu harga sama dont worry

WC011-koko+coklat+coklat cair
(2 available)
RM8/piece

WC012- oren+kuning+warna salmon2 sikit ehhe
(2 available)
RM8/piece

WC013-gabungan warna hitam+oren+kuning cair
(3 available)
RM8/piece

WC014-merah hati +kuning+hijau lumut
(3 available)
RM8/piece

0 comments:

mintak perhatian ye semua!!

kesemua didalam blog ini adalah shawls biasa ye bukan nya tudung macam tudung ct tu tau....jgn salah anggap